HDP, DTK ve HDK Eş Genel Başkanları Kars’a Geliyor

HDP, DTK ve HDK Eş Genel Başkanları Kars’a Geliyor

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Başkanlığı tarafından basın toplantısı düzenlendi.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Başkanlığı tarafından basın toplantısı düzenlendi.

HDP Kars İl Başkanlığı’nca yapılan toplantıda, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ve Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Genel Başkanlarının Kars’a geleceklerinin duyurusu yapıldı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Eş Başkanları Yeliz Çopur ve Cengiz Topbaşlı, düzenledikleri basın toplantısında, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması için attığı adımla darbeye kurumsal destek verdiklerini iddia ettikleri CHP’yi kınarken, toplantıda HDP, DTK ve HDK Eş Genel Başkanlarının Çarşamba günü Kars’a geleceklerinin de duyurusunu yaptılar.

HDP Kars İl Eş Başkanı Cengiz Topbaşlı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00’da, HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş, DTK Eş Genel Başkanları Leyla Güven ve Hatip Dicle ile HDK Eş Genel Başkanları Gülistan Kılıç ve Ertuğrul Kürkçü’nün halkla buluşma etkinlikleri kapsamında Kars’a geleceğini belirtti. Eş Genel Başkanlara, bölge milletvekilleri, parti MYK üyeleri ile üst düzey yöneticilerin de eşlik edecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.