1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Muhterem Nur Hayatını Kaybetti
Haluk Levent Kavalye Oldu

Haluk Levent Kavalye Oldu

Türk Rock müziğin sevilen isimlerinden Haluk Levent, sosyal medyada takipçisinin isteğini kabul ederek kavalye olması ile gündeme gelmişti.

A+A-

Türk Rock müziğin sevilen isimlerinden Haluk Levent, sosyal medyada takipçisinin isteğini kabul ederek kavalye olması ile gündeme gelmişti. Hayranı olarak kavalyesi olmasını isteyen Zeynep Karakaş o süreci anlattı.

Haluk Levent, sosyal medyada bir takipçisinin, "Abi Cuma günü mezuniyet var benim hala umudum var kavalyem olursun bence" tweetine yanıt veren Haluk Levent, "Aylardır yazıyorsun. Söz kız! Cuma müsait olursam kavalyen olacam" diye karşılık verdi. Takipçisinin de Levent’in bu tweetini alıntılayarak "Abi unutmadın dimi geliyorsun yarın" diye retweetlemesinin ardından Haluk Levent’in gerçekten de mezuniyet törenine takım elbise giyerek gittiği ortaya çıkması sosyal medya da günün konusu olmuştu.

Genç Kızın mezuniyetine takım elbise ile gelerek kavalye olan sanatçı Haluk Levent daha sonra çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duyurdu.

Ünlü sanatçınınkavalyesi olmasını azmin zaferi olarak gören Ziynet Karakaş o süreci İHA muhabirine anlattı. 18 Yaşında olan Ziynet Karakaş Lise mezuniyetinde hırs yaparak 5 aydır bıkmadan usanmadan sanatçı Haluk Levent’in kavalyesi olması için twitterden yazdığını ve onu abisi olarak gördüğünü söyledi. Kavalyem olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Ziynet Karakaş, “ Ocak ayı itibariyle yıl sonu balosu tarihi belli olmuştu. Haluk Levent’i hepimiz biliyoruz. Hayranlarına, sevenlerine karşı ne kadar iyi biri olduğunu. Ben de dedim ki Haluk abiye rica edersem gelir. Bir twit ile başladı herşey. Sonra ben ona sürekli ısrar etmeye devam ettim. Arkadaşlarıma sürekli bahsediyordum. Hiç kimse bunun olacağına inanmadı. Haluk abinin orada işi ne? Gelmez falan gibisinden söylediler ama ben inandım. Haluk abi gelir dedim. Israr ettim. En sonunda kabul etti kendisi ve kavalyem olarak yanımda oldu” dedi.

İlk twiti attığndan beri inandığını kaydeden Ziynet Karakaş, “Geleceğine her zaman inandım. Karşımda gördüğümde o an ne yapacağımı şaşırdım aşırı mutluydum. Hani Haluk Levent baloma kavalyem olarak gelmiş. Benim için lise mezuniyeti unutulmaz bir gece oldu Haluk abi sayesinde. Herkes tebrik ediyor, bir yandan bildirimler falan çok şaşırdım. Gerek mezuniyet gerekse de azmim için. Kötü yorum yapanlar da var. Onları çok garip buluyorum. Böyle bir şey için neden kötü yorum yapılır. Bir mutluluk var ortada. Kötü yorum yapanlar da oluyor ama Haluk abiye bizzat söz verdim. Kötü yorum yapan hiç kimseyi dikkate almayacağım” açıklamasında bulundu.

Arkadaşları tarafından azmin zaferi olarak değerlendirdiklerini ifade eden Karakaş, “ Artık bizlere de bir umut oldun. Bizlerde artık birilerini çağırabiliriz. Herkes şimdiden Haluk abiye yazmaya başlamış abi 4 yıl sonra benim mezuniyetim var gelirmisin diye. Daha önce haberlerde görüyorduk. Yurt dışında yabancı ünlüler gidiyordu. Bende onlardan görerek böyle bir şey yaptım. Neden Türkiye’de bu olmasın dedim. Sanırım başlangıcı yapmış oldum. Bütün ünlülerden Haluk abiyi örnek almalarını bekliyorum” şeklinde konuştu.

Kavalyem olması Haluk Levent’inde hoşuna gittiğini söyleyen Karakaş, “ Salona gelir gelmez koluma girdi. Fotoğraf çekildik. Ailem ve arkadaşlarımla sohbet etti. 8 yaşındaki kardeşim de büyük bir hayranıydı. Onunla konuştu. Gayet eğlenceli bir gün geçirdik. Şaşkındık ama çok mutluyduk. Bana söz verdiği gibi takım elbise giydi. Normalde takım elbise ile görüntülenen bir insan değildi. O güne özel takım elbise alarak geldi. Takım elbisesini giydi, kavalyem oldu. Kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler