1. HABERLER

  2. EKONOMİ | FİNANS | OTOMOTİV

  3. Halkbank’tan Soruşturma Açıklaması
Halkbank’tan Soruşturma Açıklaması

Halkbank’tan Soruşturma Açıklaması

Halkbank, bugün hisselerinde oluşan sert düşüş sonrası açıklama yaptı.

A+A-

Halkbank, bugün hisselerinde oluşan sert düşüş sonrası açıklama yaptı.

Türkiye Halk Bankası A.Ş., Rıza Sarraf’a ilişkin yürütülen soruşturma ile bankanın herhangi bir bağlantısı olmadığını açıkladı. Kamuyu aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, bugün bazı yayın organlarında ABD’de yürütülen bir soruşturma kapsamında bankanın adı da verilerek haberler yapılmakta ve asılsız tezviratlar üretildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı yayın organlarında ABD’de yürütülen bir soruşturma kapsamında Bankamızın adı da verilerek haberler yapılmakta ve asılsız tezviratlar üretilmektedir. Söz konusu soruşturmayla bankamızın herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Bu kapsamda bankamıza yönelik herhangi bir inceleme talebi bulunmadığı gibi bankamız herhangi bir inceleme ya da soruşturmanın tarafı değildir. Bankamız bugüne kadar olduğu gibi tüm iş ve işlemlerini ulusal ve uluslararası düzenlemelere uygun bir şekilde yürütmektedir".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.