Halkbankası Pasinler’e Şube Açtı

Halkbankası Pasinler’e Şube Açtı

Pasinler’de 2 binli yılların başında ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halkbank Pasinler şubesi 12 yıl aradan sonra tekrar açıldı.

A+A-

- Pasinler’de 2 binli yılların başında ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halkbank Pasinler şubesi 12 yıl aradan sonra tekrar açıldı.

Erzurum’un Pasinler ilçesine Halkbankası şube açtı. Pasinler şubesinin açılışı için düzenlenen programda Pasinler Halk Eğitim Merkezi folklor ekibi bar gösterileriyle davetlilere güzel anlar yaşattı. Oynanan folklor gösterisinin ardından Halkbankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu birer konuşma yaptı. Konuşmalar sonrası Pasinler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rafet Şenyurt, Halkbankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesinlioğlu’na desteklerinden dolayı bir plaket takdim etti.

Açışta konuşan Halkbankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Pasinler şubesi Erzurum’da ağımızı biraz daha genişletmenin ve üreten Türkiye’ye desteğimizi Erzurum’da da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bugün Türkiye ekonomisinin gelişmekte olan ekonominin öne çıkmasında ve kırılganlıkların azalmasında güçlü bir bankacılığın önemi var. Bizde Halkbank olarak 76 yıldır olduğu gibi ülke ekonomisine desteğimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Büyümenin finansmanı için elimizden gelen çabayı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda kobi kredileriniz de dahil olmak üzere haziran sonu itibariyle 11.2 artışla 68.5 milyar tl’ye yükseldi. Bu süreçte esnaf ve sanatkârlarımızı yaptığımız çeşitli desteklerle sürdürdük. Türkiye’nin ekonomisinin yükselmesi için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Üreten Türkiye markası olarak tüm seğmentdeki müşterilerimizin ihtiyaçları için elimizden gelen yardımı ve desteği sağlayacağız. Pasinler şubemizin ülkemize Pasinler’e ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’da, sayın genel müdürüm bu açılış Kerem’in Aslı’sına, Mecnun’un Leyla’sına kavuşması gibi bir şey. Ben bu ilçenin belediye başkanı olarak altı yıldır bu sevdanın peşinde koştum. Halkbankası’nın Pasinler’e şube açması için Erzurum Milletvekilimiz Adnan Yılmaz beyfendininde çok emekleri olmuştur. Bizleri kırmayarak Pasinler’e şube açılmasında büyük bir emeği olan hemşerimiz Ali Fuat Taşkesenlioğlu müdürüme şükranlarımı sunuyorum. Pasinler şubesinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ise, "İbrahim Hakkı Hazretlerine ev sahipliği yapan, Alvarlı Efeyi ve Salih Efendiyi bağrına basan bu güzel ilçemiz, geçmişte ekonomisiyle, ticaretiyle önemli ilçelerimizden birisiydi. 10 yıl öncesinde yaşanan ekonomik krizden dolayı Halkbankası burada şubesini kapatmak zorunda kalmış ama Allah’a şükür son on yıldaki ülkede olan güzel gelişmeler Pasinler’e de aksetmiş durumda. Artık kapanan işletmeler teker teker açılıyor. Buradaki ekonomik potansiyeli Halkbankası’da göz ardı edemedi ve Erzurumlu hemşerimizin de yardımıyla açılmış oldu. Bende yeni açılan Pasinler şubesinin güzelim Pasinler’imize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Halkbankası Pasinler şubesinin açılışına, Halkbankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Eyüp Tavlaşoğlu, Köprüköy Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Faruk Avcı, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Rahmi Kaya, Halkbankası yönetim kademesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.