1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sümela’ya Seyir Terası
Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurul toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

A+A-

- Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurul toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri Zülfikar Bal, Mustafa Adil Gürses ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada Gümüşhane’de köylere yönelik hizmetlerde muazzam bir memnuniyet olduğunu ifade eden Vali Yavuz, “2014 yılında çok fazla talep vardı. Çoğunu karşıladık. Köylere hizmet noktasında çok güzel bir mekanizma kuruldu. Hizmetlerimizi önem sırasına göre köylerimize götürüyoruz.” dedi.

Birliğin faaliyet raporu ve 3 milyon 869 bin 920 liralık 2015 yılı tahmini bütçesinin oylandığı toplantıda köy muhtarları adına Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir söz aldı.

Demir, bugüne kadar köylere güzel hizmetler yapıldığını belirterek, bu yıl özellikle kuraklıktan dolayı büyük sıkıntılar çekildiğini, bu konuda İl Özel İdaresi’nin gücü nispetinde çalışmalar yaptığı belirterek, 2015 yılında bu konuya öncelik verilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.