1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'a Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapılıyor
'Göl Turizmi'ne Katkı Sunacak Proje

'Göl Turizmi'ne Katkı Sunacak Proje

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Çıldır Gölü kenarına yapılan projede incelemelerde bulundu.

A+A-

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Çıldır Gölü kenarına yapılan projede incelemelerde bulundu.

Tacettin Durmuş'un haberine göre, Çıldır Gölü kıyısında yaptırılan "Kütük Ev" projesi ile ilgili firma yöneticilerinden inşaatın son durumu hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Erdinç Dolu montaj çalışmalarını yerin de izledi.

İl Özel İdaresi teknik personelleriyle birlikte inşaat sahasını da gezen Genel Sekreter Dolu, Kütük Ev civarında yapılacak olan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca ihalesi yapılan iskele sahası ve gezi teknesi yerini de görerek incelemeler de bulundu.

Genel Sekreter Dolu, Çıldır Gölü kenarında Çanaksu köyü yakınalrında yapımı devam eden Kütük Ev inşaatının bir buçuk ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kütük Evin bölgenin doğa ve göl turizmine çok büyük katkı sunacağını belirten Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu: “Kütük Evin montaj çalışmaları devam ediyor. Montaj çalışmasını yapan ilgili firma yetkilileri montaj çalışmalarını bir veya bir buçuk ay içerisinde tamamlayarak teslim edeceklerini söylediler. Gördük ki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kendi teknik personellerimizle beraber Kütük Evin çevre düzenlenmesini ve yapılacak olan iskele sahası ve gezi teknesi yerini de görerek istişarelerde bulunduk. Proje tamamlandığında ortaya doğasıyla beraber güzel bir Kütük Ev ve mesire yeri olarak ortaya çıkacak” dedi.

Genel Sekreter Dolu’ya incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Plan Proje Müdürlüğü’nden İnşaat Mühendisi Nurettin Özbey, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nden ise Şehir Plancısı Taylan Boğu eşlik ettiler.

cildir.jpgcildir1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.