1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır'da Pamuk Yıllar Sonra Tekrar Ekildi
Göl Kenarındaki Tesis, Belediyeye Devredildi

Göl Kenarındaki Tesis, Belediyeye Devredildi

Çıldır Gölü kıyısında bulunan Konaklama Tesisi Çıldır Belediyesine devredildi.

A+A-

Çıldır Gölü kıyısında bulunan Konaklama Tesisi Çıldır Belediyesine devredildi.

Çıldır Gölü kıyısında bulunan İl Spor Müdürlüğüne ait konaklama tesisi Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nun yapmış olduğu girişimler sonucunda Çıldır Belediyesine devredildi.

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada "geçtiğimiz yıllarda Ardahan Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü uygulama tesisi olarak hizmet veren konaklama tesisi yaklaşık bir yıldır kapalı bulunuyordu.

Ardahan Üniversitesinin binayı boşaltmasının ardından, binanın yeniden hizmet vermesi için ilgili bakanlık ve yetkililerle temaslarda bulunarak, Başbakanımız sayın Binalı Yıldırım imzası ile konaklama tesisimizi belediyemize kazandırdık. Yapacağımız ufak tefek iyileştirmelerle konaklama tesisimizi inşallah yaza hizmet verir hale getireceğiz. Gerek bölgemizden, gerekse Türkiye’nin farklı illerinden yaz, kış tatil amaçlı ilçemize gelen misafirlerimizi Çıldır Gölü kıyısında bulunan, mavi ile yeşilin iç içe olduğu bu güzel tesisimizde ağırlayacağız. Bu güzel tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta sayın Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Çıldır Gölü konaklama tesisi ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Göl Kenarındaki Tesis Çıldır Belediyesine Devredildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.