1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Düşen Suriye Uçağının Pilotuna Ulaşıldı
Gkv’nin Satranç Turnuvası Yarın Başlıyor

Gkv’nin Satranç Turnuvası Yarın Başlıyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen ve yıl içerisinde yapılan en büyük turnuva özelliği taşıyan 11. Geleneksel 25 Aralık Kurtuluş Satranç Turnuvası yarın düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak. İki gün sürecek olan turnuvaya 90 oku

A+A-

- Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen ve yıl içerisinde yapılan en büyük turnuva özelliği taşıyan 11. Geleneksel 25 Aralık Kurtuluş Satranç Turnuvası yarın düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak. İki gün sürecek olan turnuvaya 90 okuldan toplam 720 sporcunun katılacağı ve turnuvanın ödül töreni 23 Aralık 2014 Salı günü Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında yapılacağı açıklandı.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve yıl içerisinde düzenlenen turnuvalar arasında en büyüğü olma özelliği taşıyan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının satranç turnuvası yarın düzenlenecek açılış töreninin ardından start alacak. Gaziantep’te eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bütün özel okul ve devlet okullarından toplam 720 sporcunun katılmak için müracaat ettiği ve bu yıl 11.kez düzenlenecek olan şampiyonada 90 okuldan katılım gerçekleşeceği açıklandı. 11. Geleneksel 25 Aralık Kurtuluş Satranç Turnuvası'nın 7 ile 16 yaş arasında bayan ve erkekler ile açık kategori olmak üzere toplam 13 ayrı kategoride yapılacağı, iki gün sürecek olan turnuvanın ödül töreninin de 23 Aralık 2014 Salı günü saat 10.30 ' da Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Konferans Salonunda düzenleneceği açıklandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.