‘Gazino Cinayeti’nin Faili Yakalandı

‘Gazino Cinayeti’nin Faili Yakalandı

Kars’ta, birisi kadın iki ayrı cinayetinin zanlısı polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

A+A-

Kars’ta, birisi kadın iki ayrı cinayetinin zanlısı polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Kars’ta, 04.07.2017 tarihinde Bünyamin Üreyil’in ateşle silahla öldürülmesi Sayim Süleymanoğlu, Taner Üreyil, Mecit Kızgın’ın ateşli silahla yaralanması olayı ile 02.11.2017 günü Saat 03.00 sıralarında Okan Otel’de Azerbaycan uyruklu Aydan Bayramova’nın ateşli silahla öldürülmesi olayları ile ilgili olarak polis yaptığı ‘Planlı Operasyon’ kapsamında şüpheli kişinin Gece Yıldızı Gazinosuna geldiğinin belirmesine üzerine 01.01.2018 günü Saat.02.30 sıralarında yapılan operasyonda şüpheli S.Ç. ve kasten öldürme olayında kullanmış olduğu Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ile birlikte yakalandı.

Şüpheli S.Ç.’nin yapılan üst aramasında yaklaşık 2 gram ağırlığına Metanfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay esnasında akrabaları olan ve suçluyu kayırarak yerini gizlemeye ve polisi yanıltmaya çalışan 15 şüpheli hakkına suçluyu kayırmaktan ayrıca adli işlem yapıldı.

Kars’ta, birisi kadın iki cinayetin zanlısı S.Ç.’nin Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.