1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kupa Günlüğü | Çeyrek Finale Çıkan Takımlar
Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş Maçın Ardından

Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş Maçın Ardından

Gaziantepspor’un, Beşiktaş’a 4-0 yenildiği maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.Saha koşullarından memnun olmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, üçüncü maç...

A+A-

Gaziantepspor’un, Beşiktaş’a 4-0 yenildiği maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Saha koşullarından memnun olmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, üçüncü maçın getirdiği galibiyetin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederek, “Üçüncü maçımız kazandık. Bu bizim için mutluluk verici, tabi bunları ne kadar paylaşmak doğrudur bilemem ama kötü bir zeminde oynadık. Sezon başında böyle bir zeminde oynamak, hem bizim için hem de Gaziantep için, olumsuz bir durum neden saha bakımı olmadı bilmiyorum. Veya buna neden denetlenip de izin verildi onu da bilmiyorum. Doğru bulmuyorum. Bu kadar transferler oluyor. 14 tane yabancı serbest bırakıldı. Ama zeminler çok kötü. Futbol adına pas yüzdesinin düşük olduğu oyunun sık sık kesildiği, oyun izliyoruz. Her iki takımda elinden geleni yaptı. Gaziantepspor geçen maç çok iyi bir oyun oynadı çok güzel bir sonuç aldı. Bizde kendi sahamızda hakketmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Dolaysıyla bu maç bizim için zordu. Onlar içinde zordu. Sonucuyla itibaren saha koşulları ne olursa olsun, oyunun son bölümünde de olsa, attıkları gollerle 3 puanı hakkettiler. Oyunculara teşekkür ediyorum umarım bundan sonra daha iyi oynarız. Hem oyunumuz geliştiririz hem de oyun yapısı olarak yeni oyuncular katılıp, giden gelen olursa, ona göre değerlendiririz. Ama şu aşamada, 3 puan kayıpla gidiyoruz. 3 puan, ise sevindirdi” dedi.

“EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERİP, EN İYİ ŞEKİLDE AKHİSAR MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ”

Türkiye liginin en iyi ofansif gücüne sahip bir takımla oynadıklarını dile getiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu; “İlk on dakika açıkçası çok iyi başladılar. Bu periyotta biraz GERİYE YASLANDIK. Dolaysıyla hücumlarımız biraz kontratak şeklinde gerçekleşti. Oysa daha ikinci bölgede karşılamayı düşünüyorduk ama bu kaliteli ayaklar biraz daha geriye yaslanmamıza neden oldu. İlk yarı bu mücadele şeklinde geçti. Bizim yakaladığımız pozisyonlar, daha çok uzaktan şut şeklindeydi. İkinci yarı biraz daha farklı bir oyun oldu. Beşiktaş risk aldı. Çift santraforla oynadı. Tabi bu bizim işimize geldi. Orta sahaya biz aldık dolaysıyla daha rahat çıkmaya başladık. Daha önde karşılamaya başladık. İyi bir pozisyon bulduk. Ama tabi birkaç tane kırılma anı var. Bir tanesi Muhammed’in oyundan çıkışı ofansif anlamda gücümüzü çok etkiledi. Fazla top tutamadık. Bir akabinde iki tane arka arkaya duran top, 76. Dakikaydı herhalde, ilk golü yedik. E tabi bu golden sonra içeride oynadığımız iki maçta da yanı sıkıntıyı çektik. Oyun disiplininden uzaklaşıyoruz. Tabi bu bizim büyük bir zaafımız. Tabi milli takım arası var. Bu milli takım arasında bu zaaflarımız konuşacağız. Eksikliklerimizi giderip, en iyi şekilde Akhisar maçına hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.