1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yozgat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Karaarslan:
FETÖ Sanıklarına 'Tek Tip' Hazırlığı Tamam

FETÖ Sanıklarına 'Tek Tip' Hazırlığı Tamam

Kıyafetlerin rengi ve biçimi konusunda uzlaşmaya varıldı. İlk etapta 50 bin tane üretilecek.

A+A-

Adalet Bakanlığı, İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı yetkilileri ve ceza infaz kurumlarında görevli tekstil atölyesi şefleri ve tekstil mühendisleri ile toplantı yaparak gömlek ve pantolonlu takım ile önü fermuarlı tulum olmak üzere iki tip örneği masaya yatırdı.
Diken'de yer alan habere göre mömlek ve pantolonlu kıyafetin uygun olacağı görüşünün ise ağırlık kazandığı belirtildi. Bandırma ve Bursa Açık Cezaevi İşyurtlarındaki tekstil atölyelerinde dikimi yapılması planlanan söz konusu kıyafetlerin modellerinin deneme amacıyla dikimine başlandı.

Badem kurusu renginde üretilmesi planlanan kıyafetlere dönük karar alındığı takdirde 50 bin kıyafet, ‘FETÖ’ sanıklarının bulunduğu cezaevlerine gönderilecek.
Darbe girişimine dair ‘Erdoğan’a suikast’ girişimi davasının sanıklarından biri ‘Hero’ yazılı bir tişört giyerek mahkemeye gelmişti. Sanığın kıyafeti tepki çekerken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sanıkların tek tip kıyafetle mahkemelere getirilmesini önermişti.


Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.