1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. Facebook Karını Arttırdı
Facebook Karını Arttırdı

Facebook Karını Arttırdı

Facebook, üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketin geliri 3 milyar 203 milyon dolara, net karı ise 806 milyon dolara yükseldi.

A+A-

- Facebook, üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketin geliri 3 milyar 203 milyon dolara, net karı ise 806 milyon dolara yükseldi.

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden Facebook, bu yılın üçüncü çeyreğine ait mali sonuçlarını açıkladı. Yapılan açıklamada, Facebook'un günlük aktif kullanıcı sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 arttığı ve 864 milyona yükseldiği belirtildi. 30 Eylül'de biten 2014 üçüncü çeyreğine ait verileri açıklayan Facebook'un toplam kullanıcı sayısı ise 1.35 milyar oldu.

Açıklamaya göre Facebook'un geliri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 59 arttı ve 2 milyar 200 milyon dolardan 3 milyar 203 milyon dolara yükseldi. Facebook'un bir önceki çeyrekte gelirleri 2 milyar 910 milyon dolar olmuştu.

Şirketin üçüncü çeyrekte net karı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 90 arttı ve 425 milyon dolardan 806 milyon dolara yükseldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.