1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan ve Kocaeli’nde FETÖ Operasyonu
Ervak Gençlik Oltu’da Uyuşmamak İçin Uyan Diyecek

Ervak Gençlik Oltu’da Uyuşmamak İçin Uyan Diyecek

ERVAK Gençlik Komisyonu’nun organizesinde yönetmenliğini Ferhat Raşit Kına’nın yaptığı, Neslihan Narmanlıoğlu’nun yazdığı tek ‘UYANIŞ’ oyunu, Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi ve İspir kültür Merkezi gösterilerinin ardından 20 Aralık 2014 Cum

A+A-

- ERVAK Gençlik Komisyonu’nun organizesinde yönetmenliğini Ferhat Raşit Kına’nın yaptığı, Neslihan Narmanlıoğlu’nun yazdığı tek ‘UYANIŞ’ oyunu, Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi ve İspir kültür Merkezi gösterilerinin ardından 20 Aralık 2014 Cumartesi günü Oltu Efkan Ala Kültür Evi’nde sahnelenecek.

ER-VAK Gençlik Komisyonu Başkanı Emre Çomaklı, oyunun büyük ilgi görmesinin kendilerini de sevindirdiğini belirtti. Çomaklı, “Uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak yaşanan ölümlerin ne yazık ki her geçen gün artması bilinçlendirme çalışmaların daha çok yapılması gerektiğini ve yapılan çalışmaların desteklenmesinin önemini bizlere en acı şekilde bildirmiştir” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.