1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim ile Göle Arasındaki Kara Yolu Ulaşıma Kapatıldı
Erdoğan, AK Parti '6. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Erdoğan, AK Parti '6. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Kongresine katılmak üzere Kars’a geldi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars’ta, ABD’de devam eden Sarraf’ın tanık olduğu dava ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve yakınları hakkındaki para transferi iddialarına ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kent meydanında halka hitap etti.

Konuşmasında eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın yargılandığı ve iş insanı Rıza Sarraf’ın üç gün boyunca tanık olarak ifade verdiği ABD'deki davayı da değerlendiren Erdoğan, “Öyle sanal oluşturulan mahkemelerle, o FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileri ile kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez” dedi.

Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan ve yakınlarının Man Adası’na 15 milyon dolar para transferi yaptığına ilişkin belgelerle ilgili de konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Biz buradayız, onlar nerede”

“Gençler ben inanıyorum ki hiçbir zaman ne makamların ne paranın ne pulun, ne beşeri bir gücün karşısında eğilmeyeceksiniz. Eğilirseniz hakkımız size helal olmaz. Eğer böyle olursak işte 15 Temmuz'da bize saldıranlar geldikleri gibi giderler.

“250 şehidimiz olur, 2 bin 193 gazimiz olur, ama birileri Amerika'ya gider, birileri batının değişik ülkelerine gider, bu ülkenin asıl sahipleri yine burada kalır. Bak biz buradayız, onlar nerede?

“Kimisi Hans’ın kimisi George’un kulu kölesi”

“Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor, kimisi George'un kulu kölesi, kimisi sahte kurulan mahkemelerde yargılanmak suretiyle güya benim ülkemi yargılamaya kalkıyor.

“Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun.

“Çorlu nire Çorum nire”

“Ana muhalefetin başındaki zat bir iddia ortaya attı. Lafta çok büyük özüne baktığınızda ortada tam bir komedi var. ‘Çorum'da 17 Kasım'da bir konuşma yaptım’ diye söze başladı. Beyefendi 17 Kasım'da Çorum'a gitmemiş Tekirdağ'daymış.

“Demek ki Çorlu ile Çorum'u karıştırmış. Tekirdağ nere Çorum nire? Çorlu nire, Çorum nire. Kendince güya siyasi hayatının en önemli açıklamasını yapıyor. Ama Çorum'la Çorlu'yu ayırt edecek durumda değil.

Kılıçdaroğlu’na: “Kılavuzu karga olanın…”

“Benim çocuklarım hiçbir yere para göndermediler. Yurt dışı bankalarına da eniştemin de dünürlerimin de böyle bir parası yok.

“Kılavuzu karga olanın... Bunlar işte maalesef böyle bir yanlışın peşinde gidiyorlar. Dün belge dedikleri kağıtları gördükten sonra birileri bunu fena halde tongaya düşürmüş.

“Gelelim zurnanın ‘zırt’ dediği yere”

“Gelelim zurnanın 'zırt' dediği yere. Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin, herkes olur olmaz konuşuyor. Siyasetçiysen hele bir de buna ana muhalefetin başındaysan ben buna ana hıyanet diyeceğim bunun başındaysan ağzından çıkana dikkat edeceksin iddianı ya ispatlayacaksın ya da bedelini ödeyeceksin.

“Siyasi hayatımın en seviyesiz, saldırılarına bu dönemde maruz kaldım. Şeytan taşlamaktan tavafa fırsat kalmadı. Ben bu zata haddini bildiririm.

“Sen ne anlarsın Ensar’dan, muhacirden”

“Daha önce şahsımın İsviçre'de hesapları olduğunu söyledi, ispatlayamadı terbiyesizliğine verdik, mahkemelerde paralar kazandık. Bir TV programında, 'Baykal'ın kasetini Erdoğan izledi' dedi ispatlayamadı, Tsunami için toplanan paraların Açe'ye gönderilmediğini iddia etti.

“Belgeler karşısında kılını bile kıpırdatmadı. Şimdi de Suriyelilere harcanan paraya kafayı takmış. Senin onlarla ilgili en ufak bir derdin var mı ki? Sen ne anlarsın muhacirden ne anlarsın Ensar’dan.

“Bu davalardan kazandıklarımızla milyoner olacağız”

“Bu davalardan kazandıklarımızla inşallah milyoner olacağız. Bu parayla hanımlar için şöyle bir konaklama yurdu ve evi yapacağız.

“Geçenlerde hanımlara da ters laflar etti biliyorsunuz, bunun hanımlara da saygısı yok. Zaten önümüzdeki seçimi kaybettiği zaman eve nasıl gidecek diye merak ediyorum. Hanıma da bir şey söylemek lazım." 

Erdoğan, AK Parti '6. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Erdoğan, AK Parti '6. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Erdoğan, AK Parti '6. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elben Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde Ani harabelerine giderken ziyaret ettiği aileyi bugün ikinci kez ziyaret etti.

Partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada ailenin gösterdiği misafirperverliği anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrenin ardından aileyi ziyaret edeceğini açıkladı. Konuşmasında aileye selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'tan ayrılmadan önce merkeze bağlı 30 kilometre uzaklıkta bulunan Subatan köyünde yaşayan aileyi ikinci kez ziyaret etti. Anne Necmiye Elben, gelini Yeşim Elben ve oğlu Yusuf ZiyaElben ile bir süre görüşen Erdoğan daha sonra Kars'tan ayrıldı.

elben.jpg

Anne Elben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ikinci kez evlerinde ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.