1. HABERLER

  2. EKONOMİ | FİNANS | OTOMOTİV

  3. Emlak Konut’tan Borcunu Peşin Ödeyene Yüzde 20 İndirim
Emlak Konut’tan Borcunu Peşin Ödeyene Yüzde 20 İndirim

Emlak Konut’tan Borcunu Peşin Ödeyene Yüzde 20 İndirim

Emlak Konut GYO, inşaat sektörüne verdiği desteği aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Emlak Konut GYO, inşaat sektörüne verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. İnşaat sektörüne ivme kazandıracak kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO şimdi de daha önce Emlak Konut’tan konut alan ve ödemesi devam eden yatırımcılar için yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Konut edinmeyi kolaylaştırmak ve inşaat sektörüne ivme kazandırmak üzere bir biri ardına kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO, ’TÜFE’li Satış Kampanyası’nın ardından şimdi de ’İndirimli Satış Kampanyası’nı hayata geçiriyor. 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyaya göre, Emlak Konut GYO’dan daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim sağlanacak.

1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyayla, Emlak Konut’tan daha önce konut ya da ticari ünite satın alanlar, borçlarını peşin olarak kapatmaları halinde yüzde 20 indirim kazanacak.

Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçten birlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz her şeyin en iyisini hak ediyor dedik. Biz de bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. Bu bilinç ve sorumlulukla önce kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan ’TÜFE’li Satış Kampanyası’na start verdik. Bu kampanya; yüzde 20 peşin, 0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinmenin yolunu açıyor. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanyanın yanı sıra şimdi yeni bir kampanyayı daha devreye alıyoruz. Yine ağustos ayı boyunca geçerli olacak ’İndirim Kampanyası’ kapsamında Emlak Konut’tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar. Böylece hem doğru bir yatırım yapmış olacaklar hem de bu yatırımı planladıklarından daha ucuza tamamlayacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.