1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalya Büyükşehir Belediyesinden Camilere Tente Ve Bank
Eğitime Destek Veren Hayırseverlere Plaket

Eğitime Destek Veren Hayırseverlere Plaket

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı İlçede okul yaptıran, okul yapılmasına maddi ve manevi anlamda katkı sağlayan tüm hayırseverlerle onur ve gurur duyduklarını ifade etti.

A+A-

- Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı İlçede okul yaptıran, okul yapılmasına maddi ve manevi anlamda katkı sağlayan tüm hayırseverlerle onur ve gurur duyduklarını ifade etti.

Manisa’da "Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası" kapsamında il genelinde eğitime katkı sağlayan hayırseverlerin fotoğraflarının yer aldığı albüm ve plaket takdim töreni Anemon Otel’de yapıldı. Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Muzaffer Yurttaş’ın yanı sıra Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ve hayırseverler katıldı.

Törende Gökçeköy İlköğretim Kurumları Anasınıfını yaptıran Mithat Gökkaya’ya, Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Kurumları ek binasını yaptıran Hayri Sarıgöl’e, Develi İlköğretim Kurumları Anasınıfı'nı yaptıran Birsen Sarıtabak’a, Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Kurumları'nı yaptıran Kenan Yaralı’ya, Taşdibi İlköğretim Kurumları ek binasını yaptıran Arif - Güler Eker çiftine, Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan Ortaokulu'nu yaptıran Mehmet Otan’a, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ana binasını yaptıran Tarık Almış ve Mahmut Şentürk’e, METEM ek binasını yaptıran Saruhanlı Belediyesi'ne, Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Kurumları Çok Amaçlı Salonu'nu yaptıran Paşaköy Belediyesi'ne, Dilek Şehit Emrah Akman İlköğretim Kurumları ana sınıfı yaptıran Dilek Belediyesi'ne, Paşaköy İlköğretim Kurumları'nı yaptıran Mustafa İzci’ye veya bu kişi ve kurumlar adına törene katılan yetkililere plaket verildi.

Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunu belirterek hayırseverlere teşekkür etti.

(BÇ-ÖA-

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.