1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Magarsus’ta Antik Tiyatro’nun Basamakları Gün Yüzüne Çıktı
Duraliler Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi Yapılıyor

Duraliler Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi Yapılıyor

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı.Kepez Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) temeli atıldı. Sağlık tesisi Kepez Belediyesi tar...

A+A-

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı.

Kepez Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) temeli atıldı. Sağlık tesisi Kepez Belediyesi tarafından, belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Duraliler ASM’de, Sağlık Bakanlığı’nın acil müdahale odası, muayene odaları, emzirme odası, aşı odası, lavabolar, mutfak, geniş bir bekleme salonu gibi ünitelerin yer alacağı ifade edildi. Kepez’in batı sınırındaki Duraliler’e kazandırılan binada hizmet verecek olan belediye iletişim merkeziyle de bölge halkının Kepez Belediyesi ile ilgili işlemlerini yapabilecekleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.