1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Trenle Avrupa Turu Yapacaklara Müjde
Dünya Liderlerini Mülteci Olarak Çizdi

Dünya Liderlerini Mülteci Olarak Çizdi

Suriyeli sanatçı Abdalla Al Omari'den 14 çarpıcı portre.

A+A-

Suriyeli Sanatçı Abdalla Al Omari dünya üzerindeki liderlere duyduğu öfkeyi sanat eserlerine yansıttı.

Abdalla Al Omari 1986 yılında doğdu. Al Omari Suriye iç savaşının zorluklarını yaşamış. Bu çalışmasını yaparken kuvvetli liderlerin mültecilerin kıyafetleriyle nasıl görüneceklerini merak etmiş. Bu çalışmasını “Evinden uzak birisinin kişisel tepkisi.” diye nitelendiriyor. Medyanın mültecilerin çokluğu hakkında konuşmasından bıkmış. Mültecilerin kim oldukları ve hikayelerinin önemli olduğunu söylüyor. Omari, “Birisinin hikayesini bilirsen onlarla bağlantı kurmuş olursun.” diyor.

Portleri bulunan liderler arasında; ABD Başkanı Donald Trump, Eski İran İslam Devleti Başkanı Mahmud Ahmedinejad, Eski Birleşik Krallık Başbakanı David Cameron, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Başar Esad, İsa, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un, Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Eski ABD Devlet Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin, Eski Fransa Cumhurbaşkanları, François Holland ve Nicolas Sarkozy ve Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah el-Sisi, yer alıyor.

foto-video.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.