1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. 5 Dil Bilen Çaycı
Doğubayazıt’ta Acil Servis Ve Anne Misafirhanesi Açıldı

Doğubayazıt’ta Acil Servis Ve Anne Misafirhanesi Açıldı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’nde modernizasyonu tamamlanan yeni acil servis ve anne misafirhanesi törenle yapıldı.

A+A-

- Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’nde modernizasyonu tamamlanan yeni acil servis ve anne misafirhanesi törenle yapıldı.

Sabah saatlerinde düzenlenen törene Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Mustafa Levent Eken, Sağlık Müdürü Dr. Fikriye Tekin, Ağrı Halk Sağlığı Müdürü Cesim Solhan, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanı Ali Rıza Aydemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Ahmet Genç ve çok sayıda basın mensubu ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Ağrı İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Mustafa Levent Eken, bu tür açılışların kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nin çok güzel ve modern bir acile kavuştuğunu ifade eden Eken, “Hastane başhekimi ve yönetimini yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ağrı’da sağlık alanındaki sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapacağız” dedi.

Genel Sekreter Uz. Dr. Mustafa Levent Eken’in konuşmasının ardından açılış kurdelesini Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, Ağrı İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Mustafa Levent Eken ve Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe birlikte kestiler. Doğubayazıt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Atabey, davetlilere yeni acil servis ve anne misafirhanesini gezdirerek bilgiler verdi. Program öğlen yemeğinin yenilmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.