1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay'ın Değirmenköprü Köyünde Ot Yangını
Dilenciler Kars'ı Mesken Tuttu

Dilenciler Kars'ı Mesken Tuttu

Kars'ta Ramazan Bayramı ile birlikte dilencilerin sayısında artış kaydedildi.

A+A-

Kente başka şehirlerden gelen dilenciler vatandaşları canından bezdirdi.

Bayramı fırsat bilen dilenciler, Kars’a akın etti. Kars merkez ve ilçelerine de giden dilencilere esnaf ve vatandaşlar tepkili.

SURİYELİ DİLENCİLER

Kars'ta bayram ile birlikte dilencilerin sayısında artış kaydedildi. 

Kars'ta Ramazan Bayramı fırsat bilen ve köşe başlarında ile cami önlerini mesken tutan Suriyeli dilenciler, vatandaşları huzursuz etmeye başladı. 

Dilenciler yüzünden caddelerde yürüyemez hale geldiklerini ifade eden vatandaşlar, "Cami ve caddeleri mesken tutarak dini duyguları istismar eden dilenciler, küçük çocukları da emellerine alet ediyor. Yanlarındaki çocuklarla birlikte dileniyorlar. Bu dilencilerin çoğunluğu yabancı uyrukludur. Yetkililer dilenci sorununa çözüm bulmalı" dediler.

Öte yandan Kars'ta her geçen gün dilenci sayısında artış yaşanması ise dikkat çekerken, zabıta ekiplerinin toplamasına rağmen tekrar ortaya çıkan dilenciler, zabıtayı gördüklerinde bir birlerine haber vererek ortadan kayboluyorlar. Bir müddet sonra tekrar ortaya çıkan ve kaldıkları yerden işlerine devam eden dilencilere, vatandaşlarda zaman zaman tepki gösteriyor.

Dilenciler Kars'ı Mesken Tuttu

Dilenciler Kars'ı Mesken Tuttu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.