1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Tugay'ın Girişinde ki Şüpheli Kutu Fünye ile Patlatıldı
Digor Belediyesi Eşbaşkanları Tahliye Oldu

Digor Belediyesi Eşbaşkanları Tahliye Oldu

Digor belediye eşbaşkanları Ekrem Bingül ile Şengül Erkmen ve iki belediye çalışanı tahliye edildi.

A+A-

18 Kasım 2015 tarihinde gözaltına alınıp tutuklanan Digor belediye eşbaşkanları Ekrem Bingül ile Şengül Erkmen ve iki belediye çalışanı tahliye edildi.

Kars’ın Digor ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan ve ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilen Digor belediye eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile Muhasebe Müdürü Reis Kavtelek ve Yazı İşleri Müdürü Yaşar Özdinler, bugün görülen duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kars’ın Digor ilçesinin DBP’li Digor belediye eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile iki belediye görevlisi “Zimmet ve Resmi Evrakta Sahtecilik” iddiasıyla tutuklanmıştı.

Haberin Öncesi..

Eşbaşkanlar Tutuklandı !

Digor Belediyesi'ne yapılan baskının ardından belediye eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile iki çalışan tutuklandı.

Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Digor Belediyesi'ne yapılan baskının ardından belediye eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile Muhasebe Müdürü Reis Kavtelek ve Yazı İşleri Müdürü Yaşar Özdinler tutuklandı.

Kars'ın Digor Belediyesi'ne dün (18 Kasım) öğle saatlerinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "zimmet" ve "resmi evrakta sahtecilik" suçları iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında, Belediye Eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile Muhasebe Müdürü Reis Kavtelek ve Yazı İşleri Müdürü Yaşar Özdinler gözaltı alındı.

Belediye Eşbaşkanı Şengül Erkmen’in aldığı maaşın zimmet olarak kabul edildiği öğrenilirken, gözaltına alınan eşbaşkanlar ve çalışan personel Digor Adliyesi'ndeki soruşturma duruşması sonrasında tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.