Dedaş’tan Elektrik Kesintisi Uyarısı

Dedaş’tan Elektrik Kesintisi Uyarısı

SİİRT (İHA) – Siirt merkez ve bazı ilçeleri ile köylerinde 2 Ağustos 2015’te elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.Konuya ilişkin DEDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, Tillo ve bağlı bütün köylerin,...

A+A-

SİİRT (İHA) – Siirt merkez ve bazı ilçeleri ile köylerinde 2 Ağustos 2015’te elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Konuya ilişkin DEDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, Tillo ve bağlı bütün köylerin, Pervari, Beğendik beldesi ve Pervari ilçesine bağlı bütün köylerin, Şirvan Maden Bakır İşletmeleri, Şirvan Merkez ve Şirvan ilçesine bağlı bütün köylerin, Eruh ve bağlı tüm köylerde elektrik kesintisi olacağını bildirildi. Aynı gün, Trafik Şube Müdürlüğü arkası Keşkol yolu üzerinde inşaatı devam eden Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü’ne (SİSKİ) ait su deposu yapımı ile ilgili olarak, beton pompası çalıştırılacağı için kesinti yapılacağına dikkat çekilen açıklamada, vatandaşlara tedbir almaları yönünde çağrıda bulunuldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.