1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Lapseki Sahiline İyileştirme Projesi
Çok Sayıda Askeri Personel Görevden Uzaklaştırıldı

Çok Sayıda Askeri Personel Görevden Uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığınca, FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında Jandarma Genel Komutanlığında 153, Sahil Güvenlik Komutanlığında ise 112 personelin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

A+A-

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda 112, Jandarma Genel Komutanlığı'nda da 153 personel FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldı.

İçişleri Bakanlığınca, FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında Jandarma Genel Komutanlığında 153, Sahil Güvenlik Komutanlığında ise 112 personelin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.   

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı’ndan, FETÖ/ PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen, 42’si subay, 56’sı astsubay, 30’u uzman jandarma çavuş, 17’si uzman erbaş ve 8’i memur olmak üzere toplamda 153 personel görevden uzaklaştırıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan da, yine FETÖ/ PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen, 52’si subay, 58’i astsubay, 1’i uzman erbaş, 1’i de memur olmak üzere toplamda 112 personel görevden uzaklaştırıldı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.