1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Tiyatro Gösterisiyle Eğlendi
Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Tiyatro Gösterisiyle Eğlendi

Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Tiyatro Gösterisiyle Eğlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası ve Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar için Medya Sanat Grubu tarafından 5 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla “İbiş okulda” isimli tiyatro gös...

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası ve Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar için Medya Sanat Grubu tarafından 5 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla “İbiş okulda” isimli tiyatro gösterisi için sahnelendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda sahnelenen tiyatro oyununa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Şube Müdürleri Selami Peksöz, Nurullah Taşçı ve çocuklar katıldı.

Yakup Çağlayan ve Kenan Çinici tarafından sahnelenen oyun büyük beğeni topladı. Kahkahaların havada uçuştuğu tiyatro oyununda çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Tiyatro oyunun ardından bir konuşma yapan İlbaş, oyunda emeği geçenlere teşekkür ederek, çocukların sosyalleşmesi için bu gibi etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

İlbaş, Medya Sanat Grubu oyuncuları Yakup Çağlayan, Ayfer Yağız ve Kenan Çinici’ye başarılı etkinlikten dolayı teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.