1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Cilt Rengini Limonla İki Ton Açmak Mümkün
Cilt Rengini Limonla İki Ton Açmak Mümkün

Cilt Rengini Limonla İki Ton Açmak Mümkün

Esmerleşen ve cilt lekesi bulunan kadınların soluğu güzellik merkezlerinde aldığı, evde limonla yapacakları bakımla cilt renklerini iki ton açabilecekleri belirtildi.

A+A-

Güzellik uzmanı Emine Yıldırım, esmerleşen ve cilt lekesi bulunan kadınların soluğu güzellik merkezlerinde aldığını belirterek, evde limonla yapacakları bakımla cilt renklerini iki ton açabileceklerini anlattı.

Güzellik uzmanı Emine Yıldırım, güneş ışınlarından esmerleşen ve ciltlerinde leke bulunan kadınların evde uygulayabilecekleri yöntemlere ilişkin bilgi verdi. Cilt rengini açmak ve lekelerden kurtulmak isteyen kadınların her akşam yatmadan önce bir dilim limonu kesip, bununla çok hassas olduğu için göz çevresi hariç tüm yüzü iyice ovalayabileceklerini anlatan Yıldırım, "Limon hem renk açıcı özelliğe sahip hem de koku gidericidir. Limonu normal bir şekilde kesip kabuğu ile beraber lekeli olan bölgeye ve yüze uygulayabilirler. 3-4 saat hatta gün boyu da kalabilir. Sadece yüze değil vücudun her yerine uygulayabilirler. Renk açma özelliğe sahiptir. Rengi iki ton açar, koku gidericidir. Limonu vücuda yedirebilecekleri kadar masaj yolu ile yüze uygulayabilirler. Bu işlemi düzenli uyguladığınızda bir kaç gün içinde cildinizin renginin açıldığını fark edeceksiniz, cilt rengini açmakla beraber limon asitleri sivilceleri de kurutacağından pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız. Cildi hassas olanlar bu yöntemi uygularken eğer yanma ve kaşınma hissi 10 dakika sonra geçmiyorsa hemen durulayın ve bir daha uygulamayın, belli ki limon asidi cildiniz için fazla serttir" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.