1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Soğuk Hava Etkisini Sürdürüyor
Çıldır’da Mobese Sistemi Devreye Girdi

Çıldır’da Mobese Sistemi Devreye Girdi

Çıldır’da, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) hizmete başladı.İlçenin bir çok noktası artık 24 saat izleniyor. Çıldır İlçe Emniyet Amirliğince kurulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemiyle Çıldır halkı a...

A+A-

Çıldır’da, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) hizmete başladı.

İlçenin bir çok noktası artık 24 saat izleniyor. Çıldır İlçe Emniyet Amirliğince kurulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemiyle Çıldır halkı artık daha güvenli bir şeklide hayatlarına devam edecekler.

Sistemin devreye girmesiyle KGYS merkezini ziyaret etmemize izin veren yetkililer ”Çıldır her anlamda ülkemizin bir çok bölgesine örnek teşkil eden bir ilçe. Suç oranı çok düşük neredeyse sıfır denecek kadar az halk birbiri ile uyum için geçinerek emniyet güçlerine gereksinim duymayacak bir halde yaşamına devam etse de bizler kolluk kuvvetleri olarak yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlemlerimizi alıyoruz. Mobese kameralarımızın da hayata geçmesiyle artık ilçeniz bir çok noktasını 24 saat izliyor ve herhangi bir olumsuzlukta hemen müdahale etme imkanına sahip olduk “ dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.