Chp Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, Sarıkamış’ta

Chp Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, Sarıkamış’ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili adayı Selami Yiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili adayı Selami Yiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili adayı Selami Yiğit, Kars CHP İl Başkanı Özfer Koçak ile partililer, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ı ziyaret etti. CHP Sarıkamış İlçe Başkanı Bülent Artaç’ın eşlik ettiği heyet, kent merkezinde vatandaşlarla sohbet etti, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Daha sonra CHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Milletvekili adayı Selami Yiğit, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Yiğit, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1 Kasım seçimlerinden sonra memleketimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün vatandaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle barışı, huzuru, kardeşliği ve refahı biz getireceğiz” dedi.

Yiğit, “Öncelikle seçimlerde her vatandaşın mutlaka oyunu kullanması gerekir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1 Kasım seçimlerinden sonra memleketimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün vatandaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle barışı, huzuru, kardeşliği ve refahı biz getireceğiz. Serhat şehrimiz Kars’ın şehitler diyarı ilçesi Sarıkamış’tan söylüyorum. Yeter ’ki bize inanın güvenin, destek verin. Bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var ”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.