1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Fahrettin Altun’a 'Şikayet'
Çelikten Çerçiye Ziyaret

Çelik'ten Çerçi'ye Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti.

A+A-

- Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti.

Ziyarette Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Siyak ve Şahzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler de hazır bulundu. Belediye başkanları kısa bir süre oluşturulan meclis toplantı salonunu ve İmar İşleri Müdürlüğü’nü gezdiler. Başkanlar yapımı devam eden yeni giriş kapsısında da incelemelerde bulundular. İki başkan ardından belediye başkanlığı makamında sohbet etti.

AK Partili Belediyelerin sürekli istişare halinde olduğuna dikkat çeken Mehmet Çerçi, "Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nde yoğun bir şekilde çalışırken biz de Yunusemre Belediyesi'ni kurarak kısa sürede ciddi mesafe kat ettik. Sık sık görüşerek belediyelerin durumuyla ilgili değerlendirmesi yapıyoruz. Ben her iki belediyenin çok kısa sürede çok önemli projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise uzun yıllardır beraber siyaset yaptıkları Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ederek, "Sayın Çerçi Yunusemre ilçesi için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu çalışmaların semeresi alınmaya başlandı. Kendisiyle ağabey kardeş diyalogu çerçevesinde sürekli görüşüp istişare ediyoruz. Çerçi'nin engin tecrübesiyle Yunusemre ilçesine çok güzel hizmetler yapacağına inancım tamdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.