1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. HDP, Cumhurbaşkanı Adayı Çıkaracak!
Çanakkale Şehitleri Kars’ta Anıldı

Çanakkale Şehitleri Kars’ta Anıldı

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da tören düzenlendi.

A+A-

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da tören düzenlendi.

Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen törene; Vali Günay Özdemir, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kars-Ardahan Bölge Baro Başkanı Avukat İbrahim Baştimar, KARSESOB Başkanı Adem Burulday,daire amirleri, şehit aileleri ve vatandaşların katıldı. Tören şehitlik anıtına çelenk konulmasıyla başlandı. Saygı duruşu, 21 pare saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şeref defteri imzalandı.

Şeref Defterini sırasıyla Vali Günay Özdemir, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta imzaladı. Daha sonra şehitler müzesini gezen protokol üyeleri, Kars’ın şehitlerinin fotoğraflarını ve anı defterini inceledi. 

Kars’taki Çanakkale Zaferi kutlamaları Kültür Müdürlüğü Salonu’nda devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.