Cami Avlusundaki Baz İstasyonuna Tepki

Cami Avlusundaki Baz İstasyonuna Tepki

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Sarımsaklı Merkez Camii avlusuna bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılması camii cemaatinin tepkisine sebep oldu.Sarımsaklı merkezde bulunan 4 katlı Telekom bi...

A+A-

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Sarımsaklı Merkez Camii avlusuna bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılması camii cemaatinin tepkisine sebep oldu.

Sarımsaklı merkezde bulunan 4 katlı Telekom binasının yıkılarak camii avlusuna kurulacak bir prefabrik binada hizmet vermeye başlayacağı öğrenilirken, baz istasyonu direğinin de hızla yükselmesi cami cemaatince tepkiyle karşılandı. Baz istasyonunun faaliyete girmesiyle 5 vakit namaz kılmak için geldikleri camide sağlıklarının tehlikeye gireceğinden endişeli olduklarını belirten cemaat, baz istasyonunun yerleşim birimlerinin dışına kurulmasını istedi. Vatandaşlar, yaz aylarında küçük çocuklarını Kur’an-ı kerim öğrenmeleri için camiye gönderdiklerini ifade ederek, yetkililerine hem kendi, hem de çocuklarının sağlığını tehlikeye attığını söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.