1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Edremit’te Fırtına İşyerini Yıktı, Çatıları Uçurdu
Büyükşehirde Bayramlaşma

Büyükşehir'de Bayramlaşma

Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Başkan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.

A+A-

- Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Başkan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin bayramlaşması KAYMEK'in İhtisas Merkezinde yapıldı. Bayramlaşmaya ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, belediyelerde görev yapan yöneticiler, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde Başkan Mehmet Özhaseki ile birlikte Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, milletvekilleri ve belediye başkanları katılımcılarla tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.