1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bursaspor’dan Neşeli Antrenman
Bursaspor’dan Neşeli Antrenman

Bursaspor’dan Neşeli Antrenman

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Uşakspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı oyuncuların antrenmandaki neşeli görüntüleri dikkat çekti.Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücad...

A+A-

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Uşakspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı oyuncuların antrenmandaki neşeli görüntüleri dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Uşakspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Ersel Uzgur nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra yeşil-beyazlılar amaca yönelik kontrol pas çalışması yaptı, son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale yapıldı. Antrenmanda oyuncuların neşeli görüntüleri dikkat çekti.

Bursaspor, yarın akşam üzeri basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Uşakspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve Özlüce Tesisleri’nde kampa girecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.