1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bucak Belediyesi’nin 89’uncu Yılı Kutlanıyor
Bucak Belediyesi’nin 89’uncu Yılı Kutlanıyor

Bucak Belediyesi’nin 89’uncu Yılı Kutlanıyor

Burdur’un Bucak İlçe Belediyesi’nin 89’uncu yılı nedeniyle açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, ilçeye bugüne kadar hizmet etmiş belediye başkanları ve çalışanlarına teşekkür etti.Buc...

A+A-

Burdur’un Bucak İlçe Belediyesi’nin 89’uncu yılı nedeniyle açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, ilçeye bugüne kadar hizmet etmiş belediye başkanları ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Bugüne kadar Bucak için çalışan, Bucak’ı güzelleştiren, katkı sağlayan, eski belediye başkanlarımıza, encümen üyelerine, belediye çalışanlarına ve Bucak halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Bucak’ın kalkınması, hak ettiği değeri kazanması, gelecek nesillerin huzur ve güzellikler içerisinde yaşayabilmesi adına bizler de elimizden gelen gayreti göstermeyi amaçlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bucak Belediyesi’nin 1926 yılında hizmet vermeye başladığını kaydeden Başkan Mutlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Belediye olarak hizmet anlamında önemli bir adım atılmasının üzerinden 89 yıl geçmiş ve bu süreçte Bucak’a birçok ismin hizmeti olmuştur. 89 yıldır Bucak’ı bir adım daha ileriye taşıyabilmek adına bu güzel ilçemize hizmet eden ilk belediye başkanımız merhum Hacı Ömer Ağa’ya Allahtan rahmet dilerken, gelmiş geçmiş tüm belediye başkanlarımıza ve belediye çalışanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç bilirim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.