1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Bisiklet Festivali" Devam Ediyor
Bisiklet Festivali Devam Ediyor

"Bisiklet Festivali" Devam Ediyor

Giresun İl Kültür Müdürlüğü ile Piraziz Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Karadeniz-Giresun Bisiklet Festivali ikinci gününde Kümbet Yaylası’ndan başlayarak Kulakkaya Yayla...

A+A-

Giresun İl Kültür Müdürlüğü ile Piraziz Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Karadeniz-Giresun Bisiklet Festivali ikinci gününde Kümbet Yaylası’ndan başlayarak Kulakkaya Yaylası’nda devam etti.

Organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanı Engin Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin çeşitli illerinden bisikletçilerin tura katıldığını söyledi. Katılımcıların çoğunun, Karadeniz’e daha önce gelmediğini belirten Güler, "Gezi devam edecek, yarın Bektaş Yaylası’na geçeceğiz. Gezi çok güzel geçiyor. İlk olmasına rağmen herkes memnun, amatör ruhla gidiyoruz. Hiçbir eksiğimiz yok" diye konuştu.

Bisiklet turuna katılanlardan Alper Elmas güzergahın biraz zorlu olduğunu vurgulayarak, "Hava sıcak ancak ekip su konusunda yardımcı oluyor. Şu an için sıkıntı yok. Yeşillik çok güzel. İstanbul’dan geliyoruz, böyle yerlere çok alışık değiliz, çok hoşumuza gitti" dedi.

Kulakkaya Yaylası’nda konaklayacak olan bisikletçiler yarın Bektaş Yaylası’na gidecek. Burada yapılacak olan bisiklet turundan sonra Bulancak ilçesine geçilecek daha sonra Giresun Valiliği önünde yapılacak olan törenle katılım belgesi verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.