1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye’nin Nüfusu 84,5 milyonu Geçti
Besni’de Okul Sporları Açılış Töreni Yapıldı

Besni’de Okul Sporları Açılış Töreni Yapıldı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı okur sporları açılış töreni Adıyaman’ın Besni ilçesinde düzenlendi.

A+A-

- Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı okur sporları açılış töreni Adıyaman’ın Besni ilçesinde düzenlendi.

Besni Kapalı Spor Salonunda düzenlenen açılış törenine Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş ve Yardımcısı Üsteğmen Safa Doğmaz, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, spora katılımın fazla olmasının ilçemiz açısından önemli olduğunu söyledi. Yazar’ın konuşmasının ardından Okul Sporları Açılış töreni gerçekleştirildi.

Yaklaşık 5 ay sürecek olan okul sporları Basketbol, Voleybol, Dart, Bocce, Masa Tenisi, Batminton ve Futsal kategorilerinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.