1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Çevre ve Şehircilik Bakanı KARS'TA
Belediye Sokakları Temizliyor

Belediye Sokakları Temizliyor

Kars Belediye Başkanlığı’nca kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda temizlik çalışması yapılıyor.

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı’nca kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda temizlik çalışması yapılıyor.

Kars Belediyesi kentte birçok bölgede kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmaları başlatmıştı. Çalışmaların tamamlandığı sokaklarda sürdürülen temizlik çalışmalarını Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik yerinde inceledi.

Kentin birçok cadde ve sokaklarında kaldırımların yeni yapıldığını ifade eden Çelik, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte temizlik işleri ekiplerinin cadde ve sokakları temizlediklerini kaydetti.

Başkan Murtaza Karaçanta’nın temizlik konusunda hassas olduğuna dikkat çeken Yalçın Çelik, Kars’ın daha temiz ve modern bir kent olması için gece geç saatlere kadar çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

“ESNAF VATANDAŞLARDA BELEDİYE EKİPLERİNE YARDIMCI OLUYOR”

Cadde ve sokaklarda yürütülen temizlik çalışmalarını esnaf ve vatandaşların destek vermesi dikkat çekerken, temiz kaldırım ve caddelere kavuşan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirdiler.

Belediye çalışmalarının sevindirici olduğunu vurgulayan vatandaşlar, “Kars Belediyesi’nin çalışmalarından son derece memnunuz. Mahallelerimiz, sokaklarımız önceki haliyle kıyaslandığında çok güzel oldu. Halk olarak bundan memnunuz. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu güzel çalışmalarının devam etmesini bekliyoruz. Mahallelerimizin bu hizmetlere ihtiyacı vardı” diyerek duygularını dile getirdiler.

Öte yandan Kars Belediye Başkanlığı’nca 2015 inşaat sezonun kenttin birçok mahalle ve sokağında sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.