1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig’de İlk 2 Haftanın Programı Açıklandı
Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu karşılaşmasında Adana ASKİ, Beşiktaş’ı 57-77 mağlup etti. Maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

A+A-

- Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu karşılaşmasında Adana ASKİ, Beşiktaş’ı 57-77 mağlup etti. Maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun, “Biz, burasının bizim için çok önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü bu seneki hedeflerimizden birisini 8’li finale kalmak olarak belirlemiştik. Bu hedefe ulaşmak için de bu zorlu gruptan çıkacak yeterli galibiyeti almamız gerekiyor. Burada galibiyetle başlanmak bizim için çok büyük avantaj oldu. Beşiktaş çok güçlü bir rakip, güçlü bir camia. Onlara karşı aldığımız galibiyet ve oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan çok memnunum. Fakat yarın bir maç daha var. O bundan daha da önemli artık. En iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, “Çok kötü bir başlangıç yaptık. İlk periyotta yediğimiz 31 sayıyı daha sonraki periyotlarda kapatmak çok zor oldu. Savunmada iyi başlayamayınca fark attı. Farkı kapatmak için acele hücum ettik. Adana takımı birebirde çok başarılı oyunculardan kurulu. Maç öncesinde konuştuğumuz savunma anlayışını sahada uygulayamadık. Gerekli sertliği gösteremedik rakibe karşı. O sertliği gösteremezseniz, bu kadar çok sayı yersiniz. Önümüzde 2 maç daha var. İki maçı da kazanırsak yine gruptan çıkma ihtimalimiz var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.