1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, Evinde Kayıp...
Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu ilk karşılaşmasında Abdullah Gül Üniversitesi, Edirne Belediyesi Edirnespor’u, 70-52 mağlup etti.

A+A-

- Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu ilk karşılaşmasında Abdullah Gül Üniversitesi, Edirne Belediyesi Edirnespor’u, 70-52 mağlup etti.

Maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi. Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, “Biz, kağıt üzerinde Edirne’den daha iyi bir takımız. Ama bu işler kağıt üzerinde olmuyor. Turnuvanın ilk maçları her zaman zordur. Biz de bir iki gün önce oyuncularımız katıldı ve ilk defa beraber oynadık. Şu an gördüğümüz, müdafaada yeterli değiliz. Bizim istediğimiz hedefler için şu an çok iyi basketbol oynamıyoruz. Daha iyi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu 3 gün hem galibiyet almak hem de lige hazırlık için iyi bir fırsat olarak görüyorum. Güzel bir organizasyon, zor maçlar var. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Aziz Akkaya, “Öncelikle, yeni bir takımız. Gün geçtikçe tabi ki daha iyi olacağız. Arkadaşlarımızın belli bir tecrübesi var. Bizim rakibimiz Kayseri değil. Yarın ve öbür günkü maçlarımızı kazanmaya bakacağız. Lige yeni katılan bir takımız. Daha iyi oynamamız lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.