1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Cumhur İttifakı'nın Kars Adayı MHP'li Ötüken Senger Oldu
Başkan Murtaza Karaçanta: İstifa Etmedim !

Başkan Murtaza Karaçanta: İstifa Etmedim !

Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, hakkında çıkarılan dedikodular hakkında açıklamada bulundu.

A+A-

Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, hakkında çıkarılan dedikodular hakkında açıklamada bulundu.

Kars’ta son günlerde fısıltı gibi kulaktan kulağa yayılan “Kars Belediyesine Kayyum Atandı” ve “Murtaza Karaçanta İstifa Etti” gibi asılsız dedikodulara açıklık getirdi.

Volkan Karabağ'ın "karsmanset"deki haberine göre, Başkan Karaçanta, görevinin başında olduğunu söyleyerek, “Bu tür iğrenç dedikoduları çıkaran çıkar çevrelerine fırsat vermediğim için bu tür asılsız dedikodular çıkıyor. Ben görevimin başındayım. İstifa veya Belediyemize Kayyum atanması kesinlikle söz konusu değildir. Bu tür dedikoduları çıkaranları, tefrika ve karalama kampanyasını yürütenleri şiddetle kınıyorum.” dedi.

İlgili haberler...

Karaçanta'dan Esnaf Zİyareti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İHA'nın haberinde, Esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediye çalışmaları anlatarak esnafın isteklerini dinledi. Karaçanta esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz” dedi.

Karaçanta, “Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kars’ı 20 yıldır yapılmayan hizmetlere kavuşturmak maksadındayız. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kars’ı yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, çocukları da ihmal etmedi. Karaçanta, yanına gelen çocuklara çikolata ikram etti, fotoğraf çektirdi.

Başkan Karaçanta’nın esnaf ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.

Başkan Karaçanta, Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta, Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta, Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta, Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta, Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta, Esnafı Ziyaret Etti

'Sendikacı'lardan Ziyaret

Hak İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Başkanı Fikret Kepenekçi, Başkan Karaçanta’yı makamında ziyaret etti.

Hak İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Kars İl Başkanı Fikret Kepenekçi, son zamanlarda Belediye Başkanı Karaçanta, hakkında çıkarılan asılsız kayyum dedikodusunu kınayarak, Başkan Murtaza Karaçanta’nın yanında olduklarını belirtti.

Yönetimiyle beraber sonuna kadar belediye başkanının yanında olduğunu belirten Kepenekçi, Karaçanta’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kepenekçi ne güdüğü belli olmayan insanların Doğu Anadolu’nun tek kalesi olan Gazi Kars halkına ve belediyesine ancak dedikodular yaparak yetineceklerini belirtti.

Başkan Karaçanta’da hakkında son zamanlarda çıkarılan asılsız dedikoduların, kendilerini yıldırmayacağını, Kars’ın gelişme ve kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kendilerinde destek olan Hizmet İş Sendikası Kars İl Başkanı Fikret Kepenekçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Hizmet İş Sendikası’ndan Başkan Karaçanta’ya Ziyaret

Kars’ı Şantiyeye Çevireceğiz

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bu dönemde bölgedeki tüm altyapı ve yol sorunlarının titizlikle ele alınacağını ve Kars’ı adeta şantiyeye çevireceklerini belirtti.

Kentteki yapılacak çalışmalarla ilgili program hazırladıklarını ifade eden Başkan Karaçanta, 2017 yılı sonu itibariyle kentte yol sorununu tamamen çözmeyi hedef ettiklerini kaydetti.

Kars’ta göreve geldikten sonra çok güzel iller yaptıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Bülbül Mahallesi Aydınlıkevler Mahallesi, Alpaslan Mahallesi, Hafızpaşa Mahallesi ve Bahçelievler Mahalleleri başta olmak üzere ulaşım sağlanan bir çok mahallede asfaltlama çalışmalarımız ve parke taş döşeme çalışmalarımız 10 gün sonra başlayarak aralıksız devam edecek” dedi.

Başkan Murtaza Karaçanta, yapılan çalışmalara vatandaşlarında koruyarak sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Kars Belediye Başkanlığı’nca birçok mahalle de kaldırım çalışmaları yürütülürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce de refüjlerce çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.