1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ'de 'Ünibüs' Servisi ve Çorba Hizmeti
Başkan Göksal Toksoy’dan Başarılı Öğreciye Diz Üstü Bilgisayar

Başkan Göksal Toksoy’dan Başarılı Öğreciye Diz Üstü Bilgisayar

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, uluslararası yarışmada birinci olan öğrenciye diz üstü bilgisayar hediye etti.

A+A-

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, uluslararası yarışmada birinci olan öğrenciye diz üstü bilgisayar hediye etti.

Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında yapılan poster yarışmasında birinci olan Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu öğrencisi, Tokay Kayra Seçginli, Belediye Başkanı Göksal Toksoy tarafından ödüllendirildi.

Avrupa Birliği Erasmus+ programı çerçevesinde düzenlenen ve kısa adıyla KIDS olarak bilinen Keep Invest Donate Spend projesi’nin Türkiye’deki ortağı olan Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu, proje kapsamındaki yarışmada, poster dalında, 3-C sınıfı öğrencisi Tokay Kayra Seçginli’nin çalışmasıyla Hırvatistan, Romanya, Polonya ve Portekiz’i geride bırakarak birinciliği elde etmişti.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, başarılarından dolayı Okul Müdürü Ahmet Karakoç, Sınıf Öğretmeni Şaziye Beştaş ve yarışmada birinci olan 3.sınıf öğrencisi Tokay Kayra Seçginli’yi makamında kabul ederek tebrik etti.

Toksoy, , Sarıkamış’ın adını uluslararası etkinliklerde başarı ile duyurulmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Göksal Toksoy, öğrencilerin yalnızca matematik fen alında değil, güzel sanatlar alanında da yetişilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, “Bizler her alanda Avrupa ile yarışabiliriz, yeterki çalışalım, üretelim, girişimciliğimizi ve özgüvenimizi üst seviyede tutalım, bundan sonra başaramayacağımız iş yoktur. 3.sınıf öğrencimiz Tokay Kayra Seçginli’nin bu başarısının diğer öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Bu başarıda emeği olanları kutluyor, bundan sonra diğer branşlarda da daha büyük başarılar ümit ediyorum ”dedi.

Okul Müdürü Karakoç’ta Başkan Toksoy’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Toksoy, Seçginli’ye diz üstü bilgisayar hediye etti. Seçginli de Başkan Toksoy’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.