1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oran Yönetim Kurulu Toplantısı
Başkan Ataç Sivrihisar Semalarında

Başkan Ataç Sivrihisar Semalarında

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye’nin ilk hava parkı, Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’ni ziyaret etti, pilotlarla uçuşa katılarak Sivrihisar semalarını gezdi.2014 yıl...

A+A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye’nin ilk hava parkı, Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’ni ziyaret etti, pilotlarla uçuşa katılarak Sivrihisar semalarını gezdi.

2014 yılında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerekli izinler alınarak hava parkı olarak faaliyetlerine başlayan Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Tesislerini ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, çalışmalar ve tesislerle ilgili bilgi aldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, misyonu sportif havacılık faaliyetlerinin ülke geneline yayılması ve toplumumuza havacılığın sevdirilerek gelecek nesiller için bir kültür haline getirilmesi olan ve havacılık kültürü, sportif havacılık ve amatör havacılıkla ancak mümkün olabileceği düşüncesi ile yola çıkan merkezin gelecek açısından önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti.

Başkan Ataç ve Sivrihisar Sportif Havacılık Kulübü yetkilileri, merkezde 19 - 20 Eylül tarihleri arasında hava gösterilerinin de gerçekleşeceğini belirterek Eskişehirlileri halka açık olacak olan etkinliğe davet etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç merkezi gezdikten sonra bir de merkez pilotları ile uçuşa katılarak Sivrihisar semalarını gezdi.

Gelecekte oteli, konaklama merkezi, uçuş okulu ile Eskişehir’e değer katacak olan Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nde pilotların serbest uçuşlarının yanı sıra, paraşüt atlayışları ve paraşüt eğitimleri, uçuş eğitim okulları ve akademik birimlerin düzenlediği eğitimler ve kamplar, model uçak eğitimleri, model uçak gösterileri ve akrobasi gösterileri de yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.