1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. YSK, Cumhurbaşkanı Adaylarını Açıkladı
Bartın 2. İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Bartın 2. İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Bartın’da 2015 yılı 2. İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.Bartın’da 2015 yılı 2. İl İdare Şube Başkanları toplantısı Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıd...

A+A-

Bartın’da 2015 yılı 2. İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Bartın’da 2015 yılı 2. İl İdare Şube Başkanları toplantısı Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda kamu kurum ve kuruluşlarınca mevzuatın verimliliğini artırıcı, iş ve işlemleri hızlandırıcı, çalışmaların değerlendirilmesi ve hizmet üretmeyi kolaylaştırıcı yönde kurumlar arası koordinasyon, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için önlemlerin alınması, Plaj boğulmalarını önleyici tedbirler, devlet-vatandaş ilişkilerinin güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar ile kamu hizmetlerinin yürütülmesi esnasında verim artırıcı tedbirler ile kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan tasarruf tedbirleri veresmi taşıt kullanımlarındaki uygulamaların ele alınması maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

"HUZURLU BİR SEÇİM GEÇİRELİM"

Toplantının 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenleştirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla yapıldığını belirten Vali Seyfettin Azizoğlu,kurumların koordinasyon içerisinde çalışması ve vatandaşlara gösterilen hassasiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bunun devam etmesini istiyorum. Ayrıca 2015 yılı genel seçimlerinin ilimizde güvenli ve huzurlu ortamda geçmesi, halkımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmeleri ve seçim kurullarından gelen talimatların yerine getirilerek huzurlu, güvenli ve başarılı bir seçim geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.