1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay’da ‘Koyun’ Gerginliği
BAL'da Derbi Sonrası Olaylar Çıktı

BAL'da Derbi Sonrası Olaylar Çıktı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Serhat Ardahan Spor 0-0 berabere kaldı.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Serhat Ardahan Spor 0-0 berabere kaldı.

Maç Sonrası Olaylar

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 19'unca hafta müsabakasında Kars 36 Spor ile Serhat Ardahanspor karşı karşıya geldi. Üç kırmızı kart çıkan maç 0-0'lık skorla tamamlanırken karşılaşma sonrasında olaylar çıktı.

Kafkas Üniversitesi Abamüslim Güven Stadı'nda Serhat Ardahanspor'u konuk eden Kars 36 Spor oyun üstünlüğünü elinde tutsa da gol bulamadı. Serhat Ardahan Spor'da Yahya Bilgilioğlu ile Kubilay Yıldırım, Kars 36 Spor'da da Emrah Turan kırmızı kart gördü.

Maç boyunca verdiği kararlarla taraftarların tepkisini üstüne çeken hakem Dursun Can yönetimindeki müsabaka başladığı gibi 0-0 tamamlandı. Karşılaşma oynandığı sırada bazı taraftarlar sahaya girmeye çalıştı ancak polis müdahale etti.

Maçın bitmesiyle sahada futbolcular arasında kısa süreli arbede yaşandı. Kars 36 Spor taraftarlarının sahadan çıkartılmasıyla bazı taraftarlar Serhat Ardahanspor'u taşıyan otobüse kar topu ile saldırdı. Polisekipleri taraftarları sakinleştiremeyince biber gazı ve jopla müdahalede bulundu. Taraftarlar, polisin oluşturduğu güvenlik koridorunu aşma mücadelesi verirken, Serhat Ardahanspor'u taşıyan otobüs ve hakemler stadı arka yolu kullanarak terketti.

Haberin Öncesi...

Derbi Heyecanı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Serhat Ardahanspor’u konuk edecek. Grubun en kritik karşılaşmalarından birisine çıkacak olan Yeşil beyazlı ekipte çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor hafta sonu Serhat Ardahanspor’u ağırlayacak. Bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyet ile dikkatleri üzerine çöken Kars 36 Spor hafta sonu Ardahan karşılaşmasını da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Antrenmanlarını karşılaşmanın oynanacağı Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda yapan Yeşil beyazlı ekipte hedef Ardahan’ı yenerek haftayı 3 puanla kapatmak.

BAL Ligi 3’üncü grupta 25 puanlı Kars 36 Spor ile 24 puanlı Serhat Ardahan Spor karşılaşması zorlu geçecek.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda 18 Şubat 2019 Pazar saat 13.00’de oynanacak karşılaşmaya tüm Karslılar davet edildi.

BAL'da Derbi Heyecanı

BAL'da Derbi Heyecanı

BAL'da Derbi Heyecanı

BAL'da Derbi Heyecanı

BAL'da Derbi Heyecanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.