1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. TBMM | Mustafa Şentop Yeniden Başkan Seçildi
Bakan Eroğlu, Elektrikler Kesilince Konuşmasını Mikrofonsuz Tamamladı

Bakan Eroğlu, Elektrikler Kesilince Konuşmasını Mikrofonsuz Tamamladı

Afyonkarahisar’ın bir beldesinde akşam saatlerinde bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, elektrikler kesilince konuşmasını mikrofonsuz yaptı.

A+A-

- Afyonkarahisar’ın bir beldesinde akşam saatlerinde bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, elektrikler kesilince konuşmasını mikrofonsuz yaptı.

Bakan Eroğlu, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında bugün geldiği Afyonkarahisar’da Karaadillli, Haydarlı, Tatarlı beldeleri ile birlikte Kınık köyünü ziyaret ederek Dinar Kaymakamlığı’nın düzenlediği bayramlaşma törenlerine katıldı. Bayramlaşma törenlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Eroğlu, törenlerde yaptığı konuşmalarda iktidarın Afyonkarahisar ve Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlardan bahsetti. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Bakan Eroğlu, herkesin sandığa gitmesi gerektiğine işaret etti. Haydarlı beldesinin ardından Kınık köyünü ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada ayrıca Cüneyt ve Tuğba Kargın çiftinin nişan törenlerine katıldı. Bakan Eroğlu, çifte düğün hediyesi olarak 200 TL taktı.

Kınık köyünün ardından Tatarlı beldesini ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada da vatandaşlarla bayramlaştı. Belde meydanında gerçekleştirilen törende Bakan Eroğlu’nu Isparta Erenler Mehteran Takımı karşıladı. Mehteran takımının söylediği marşlara tempo tutan Bakan Eroğlu, Osmanlı Ordu Marşı söylenirken oturduğu yerden marşa eşlik etti. Ardından vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu’nun konuşması esnasında elektrik kesintisi meydana geldi. Konuşmasını kesmeyen Bakan Eroğlu, vatandaşlara mikrofonsuz seslenerek konuşmasını tamamladı.

Bakan Eroğlu, son olarak Tatarlı beldesinde Belediye Başkanı Ramazan Gümüş’ün sünnet olan yeğenleri Furkan ve Emre Gümüş’ün düğün törenlerine katıldı. Burada aileyi tebrik eden Bakan Eroğlu, sünnet olan çocuklara 100’er TL takı taktı. Bakan Eroğlu’nun programı düğün töreninin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.