1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SUSUZ

  4. Susuz’da Beton Mikseri Yan Yattı
Bakan Eker, Selim Ve Sarıkamış’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bakan Eker, Selim Ve Sarıkamış’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, iki günlük ziyaret ve gezi programı için gediği Kars’ta Selim ve Sarıkamış ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, iki günlük ziyaret ve gezi programı için gediği Kars’ta Selim ve Sarıkamış ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Mehdi Eker, Selim’de yaptığı konuşmada İsrail’in Filistin’de mübarek Ramazan ayında insanların üzerine yağmur gibi bomba yağdırdığını söyledi. Eker, “Filistin’de Müslümanlar bomba yağmurları altında inim inim inlemekte, İsrail’in zulmü altında inin inim inlemekte. Suriye’de Irak’ta, yine Müslümanlar bu defa başka Müslümanlar tarafından katledilmekte. Dünyanın değişik coğrafyalarında bu Ramazan ayında yüreği gerçekten kan ağlıyor. Allah bu Ramazan ayını Müslümanlar için İslam alemi için ve bütün insanlık için huzura, barışa vesile kılsın” dedi.

Bakan Eker, Vali Günay Özdemir, Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Selim Belediye Başkanı Coşuk Altun ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Eker, Tarım Bakanlığı’nın projelerinden bahsetti.

Eker, daha sonra Selim’den Sarıkamış ilçesine hareket etti. Bakan Eker’i Sarıkamış girişinde Kaymakam Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı Köksal Toksoy ve partililer karşıladı. Bakan Eker, Sarıkamış merkezde esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Mehdi Eker, Sarıkamış Belediyesi’ne geçti. Burada Belediye Başkanı Köksal Toksoy’dan birifing alan Bakan Eker, daha sonra toplantı salonuna geçti.

Toplantı salonunda Sarıkamışlılara seslenen Eker, Sarıkamışlıların 10 Ağustos’ta ilk kez kendi Cumhurbaşkanlarını seçeceklerini belirtti. Eker, “Halk, yani Sarıkamış Cumhurbaşkanlarını kendisi seçecek. Recep Tayyip Erdoğan, bizim liderimiz. Arkasında çok şanla büyük bir sevdayla, yerine getirilmiş, 11,5 yıllık büyük bir başbakanlık birikimi, tecrübesi, devlet adamlığı ile dosta düşmana herkese Türkiye’nin nerelere gelebileceğini gösteren liderlikle biz Cumhurbaşkanı adayı olarak teklif ettik. Bizim 10 Ağustos’ta birinci turda Sarıkamış’a yakışır, Kars’a yakışır bir yüksek oy oranıyla birinci turda seçilir” diye konuştu.

Bakan Mehdi Eker, Sarıkamış ziyaretinin ardından Kars’a merkeze döndü. Bakan Eker, DSİ Sosyal Tesisleri'nde istirahate çekildi. Eker, akşamda Birlik Vakfı’nın iftar yemeğine katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.