1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ Rektörü Hüsnü Kapu İkinci Kez Atandı
Bakan Arslan'dan 'Casus Yazılım' Açıklaması

Bakan Arslan'dan 'Casus Yazılım' Açıklaması

Adalet Yürüyüşü sırasında CHP’lilerin telefonunun Almanya’dan sağlanan bir virüsle takip edilip izlendiği ve dinlendiği iddialarına yönelik UDH Bakanı Ahmet Arslan açıklama yaptı.

A+A-

Adalet Yürüyüşü sırasında CHP’lilerin telefonunun Almanya’dan sağlanan bir virüsle takip edilip izlendiği ve dinlendiği iddialarına yönelik Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açıklama yaptı.

Kars'ta açıklamada bulunan Bakan Arslan;" Hiçbir şekilde böyle bir yazılım almadık" diyerek skandalın arkasında kendilerinin olmadığını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıklaması şöyle; "Bu tür söylemleri biz de dinliyoruz. Konuyla ilgili Bilgi Teknolojileri Kurumu, bu anlamda sadece mahkemeler marifetiyle veya hakimler marifetiyle verilen kararlar çerçevesinde dinleme için uç veren bir kurum. BTK'ya karar geliyor, karar geldikten sonra da BTK içerisinde hakim arkadaşlar var. Onlar inceliyor, doğrudur derse uç veriyor. İçeriğiyle de ilgilenmiyor. BTK marifetiyle bu tür bir yazılımın satın alındığı ve bunun dinleme için kullanıldığı ifade ediliyor. Böyle bir şey yok. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Yüzde 100 söyleyeyim, bakanlık olarak bizim böyle casus yazılım almamız söz konusu olamaz. Keşke, CHP'liler ilk önce bize sorsalardı."

Bakan Arslan'dan 'Casus Yazılım' Açıklaması

Bakan Arslan'dan 'Casus Yazılım' Açıklaması

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler