1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sağanak Yağış ve Dolu Etkili Oldu
Bakan Arslan’a, Baba Ocağından Sürpriz Ziyaret

Bakan Arslan’a, Baba Ocağından Sürpriz Ziyaret

65. Hükümetin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koltuğuna oturan Ahmet Arslan’ı, baba ocağı olan Kağızman yalnız bırakmadı.

A+A-

65. hükümetin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koltuğuna oturan Ahmet Arslan’ı, baba ocağı olan Kağızman yalnız bırakmadı.

Kağızman’dan otobüsler ile “Kağızman bakanına gidiyor” sloganıyla yola çıkan Kağızmanlılar, Bakan Ahmet Arslan’a makamında sürpriz bir ziyaret yaparak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Hemşehrilerini gören Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan çok mutlu olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın takdiri ile bu göreve laik görülmem benim için bir onurdur. Görüyorum ki bu onurlu görevde kendi ailem de beniz yalnız bırakmadı” dedi.

Mahcup olmamak için hep birlikte daha çok destekle çalışacaklarını belirten Arslan, uzun yollardan gelerek kendisini yalnız bırakmayan hemşehrileriyle tek tek tokalaşarak teşekkür etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı ziyarete Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Devlet Hastanesi Müdürü Fesih Altay, AK Parti ilçe teşkilatı, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.