1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Ayhan Bilgen'den 2. Tur Açıklaması
Ayhan Bilgen'den 2. Tur Açıklaması

Ayhan Bilgen'den 2. Tur Açıklaması

HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen ikinci tura Muharrem İnce veya Meral Akşener kalması halinde her ikisini de destekleyeceklerini söyledi.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, FOX TV'de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu.

Bilgen katıldığı programda cumhurbaşkanı seçiminde ikinci tura Muharrem İnce veya Meral Akşener kalması halinde her ikisini de destekleyeceklerini söyledi.

Bilgen, "Bizim derdimiz Erdoğan değil, parti devletinin karşısında kim kalırsa ikinci turda ona oy veririz. İnce kalırsa İnce'ye, Akşener kalırsa Akşener'e oy vereceğiz" dedi.

İşte Ayhan Bilgen'in o sözleri:

DEMİRTAŞ VE ŞIK'TAN İKİNCİ TUR AÇIKLAMASI

HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, "2. turda kesinlikle boykot vb. bir tutumumuz olmayacak. Demokratik bir uzlaşma çerçevesinde 2. turda da şimdiki gibi seçim kampanyamızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.

HDP’nin İstanbul milletvekili adayı Ahmet Şık, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ikinci tura kalması halinde HDP seçmeninin destek vereceğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler