1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Aşık Murat Çobanoğlu'nun Ölüm Yıl Dönümü... Mezarı Başında Anıldı
Ayhan Bilgen Sarıkamış’ta Muhtarlarla Buluştu

Ayhan Bilgen Sarıkamış’ta Muhtarlarla Buluştu

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekilli 1. Sıra adayı Ayhan Bilgen, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ta muhtarlarla buluştu.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekilli 1. Sıra adayı Ayhan Bilgen, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ta muhtarlarla buluştu.

Sarıkamış Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Ayhan Bilgen, bu seçimde temsil ettiğimiz iradenin parlamentoya yansıması için çalışmaları barış, kardeşlik ve huzur içinde yürütmeye çalıştıklarını belirtti.

HDP Kars Milletvekili adayı Ayhan Bilgen, “Bizim aldığımız oy, bence bu seçimden sonra CHP’nin Kürt sorununa yaklaşımını değiştirecek, hatta MHP’nin belki barışa, demokrasiye dair durduğu yeri değiştirecek, iktidar partisinin parti içi demokrasi anlayışını değiştirecek” dedi.

HDP Milletvekili Kars Milletvekili adayı Ayhan Bilgen, muhtarların demokrasi adına önemli misyon üstlendiklerini söyledi.

Bilgen, “Size oy veren vermeyen herkesin muhtarıysanız bizde bütün muhtarlarımızın halkın iradesine saygı duymasını bekliyoruz. Biz hepimiz ülkemizin geleceğini parti ve kişisel çıkarlarımızın üstünde tutmalıyız. Ben milletvekili olsam da olmasam da aynı mücadeleyi yürüteceğim. Bizim derdimiz, bu ülkede birlikte yaşıyorsak dilimizde, kimliğimizde, inancımızda eşit olsun. Yani bütün etnik kimlikler aynı haklara sahip olsun diyoruz” diye konuştu.

Ayhan Bilgen, “Sizlerin de desteği ile bu seçimlerde bu ülkede yeni bir sayfanın açılacağını düşünüyoruz. Bu ülkede siyaset anlayışının değişeceğini düşünüyoruz. Biz sadece bizim çıkaracağımız milletvekili üzerinden hesap yapmayacağız. Bu seçimde Sarıkamış’taki seçim sonuçları Kars’ın sonuçlarını da belirleyeceğini herkes söylüyor. Barış içinde hayırlı bir seçim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.