Avcı: Bursaspor Gibi Bir Rakibe Karşı Geri Dönmek Önemli

Avcı: "Bursaspor Gibi Bir Rakibe Karşı Geri Dönmek Önemli"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-3 eşitlikle sonuçlanan Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “3-1’den böyle bir atmosferde Bursaspor gibi bir rakibe karşı dönmek öne...

A+A-

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-3 eşitlikle sonuçlanan Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “3-1’den böyle bir atmosferde Bursaspor gibi bir rakibe karşı dönmek önemlidir” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Medipol Başakşehir, sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sözlerine Bursaspor’un yeni stadyumunun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.

“BURSASPOR GİBİ BİR RAKİBE KARŞI DÖNMEK ÖNEMLİDİR”

Karşılaşmayı değerlendiren Avcı, “Maçtan önce Bursaspor için ligin en fazla kenar ortası yapan takımı olduğunu söylemiştik. 8 tane böyle gol atmışlardı. Bunları biliyorduk. Hücum opsiyonlarını ona göre çalışmıştık. İlk golü yediğimiz ana kadar iyi başlamıştık. Topa sahip olamadık. Rakip 10 kişi kaldı. Bizim gibi takıma yakışmayacak 2. ve 3. golleri yedik. 3-1’den böyle bir atmosferde Bursaspor gibi bir rakibe karşı dönmek önemlidir. Elimizde fırsat vardı, kazanabilirdik. Kağıt üzerinde 3-1’den geri dönmek iyi. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Bursaspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

"OFSAYT VERİLEN POZİSYON GOLMÜŞ"

Hakemin performansının sorulması üzerine Avcı, “Kırmızı karta ne diyorsunuz? Benim önümde oldu. Doğru karar. Bu oyunda futbolcu hata yapıyor, teknik adam yapıyor, hakem de yapacak. Dirsek geldiğini çok net gördük. Oyunu ondan sonra germememiz gerekiyor. Oyun bundan sonra gerildik. Bizim attığımız ve ofsayt verilen pozisyon golmüş. Bunlar bunun içinde var. Güzel bir atmosfer ve 3-3 biten bir maç var. Bence böyle bakmak lazım. Biz analizlerimizi yapacağız. Onun dışında başka bir şey söylemem doğru olmaz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.